آشنایی با ویژگی های ارتباطی یک معلم کارآمد
آشنایی با ویژگی های ارتباطی یک معلم کارآمد
۱: ارتباط با سایر معلمين:
معلمی موفق است که بتواند در موارد لازم نظر سایر همکاران را جویا شود و در تکوین اهداف آموزشی و درسی با دیگر معلمان همکاری خوبی داشته باشد. غرور و تعصب را له کند و برای نظر درست همکارانش احترام و اعتبار قائل است. تجربه نشان داده در محیطهای که در میان همکاران تعاون و ارتباط بیشتری وجود دارد دانش آموزان با علاقه بیشتری در کلاس درس حاضر شدهاند و میزان موقعیت آنها بالاتر است.
۲: ارتباط با مدیر و کارکنان مدرسه:
معلم برای بهتر شدنش و انجام تدریس بهتر و مطلوب تر نیازمند ارتباط مؤثر با مافوقانش و از جمله مدیر میباشد. اطلاع از چهار چوب قوانین و مقررات، آئین نامههای مختلف مدارس، آئین امتحانات، جشنوارهها و.. که از طریق مدیر و کارکنان مدرسه صورت میگیرد. با خوردن غذا در جمع همکاران و مشارکت در کارهای مدرسه و مشورت با کارکنان، در کمک به همکاران و کمک گرفتن از آنها در فعالیتهای جمعی شرکت می کند.
۳: ارتباط با اولیای دانش آموزان:
معلم خوب شخصی است که جنبه اجتماعی قوی داشته باشد. همکاری و ارتباط با اولیاء باعث آسانتر شدن کارتان خواهد شد. کاری کنید که آنها با شرکت داوطلبانه در کلاس یا پیگیری برنامهی رفتار خانه با شما همکاری کنند هر چند در نگاه اول مشورت با اولیاء نوعی تهدید است اما اگر بتوانید تمامی اولیاء را شناسایی و با آنها در ارتباط باشید. کاری معجزه آمیزی انجام داده اید.
4: ارتباط با اداره مربوطه:
شایسته است معلمان ما بتوانند با مهارتی تمام با مسئولین مختلف در اداره و دایره های آن ارتباط لازم را برقرار نمایند و بتواند بنحو احسن آنچه که مربوط به حق و حقوق و بیمه و رفاه و سایر مسائل آموزش و پرورش است با ارتباط مثبت و مفید از اداره خود بگیرند.
لایپ نیتز: «معلمان می توانند جهان را تغيير دهنده افلاطون (۶۲۷ قبل از میلاد): «هدف آموزش و پرورش تربیت شهروند مطلوب است».
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تولید محتوای الکترونیکی برای دانش آموزان
استفاده از محتوای الکترونیکی در آموزش دانش آموزان در حال رشد است. این روش …
دیدگاهتان را بنویسید